neděle 18. března 2012

18.března 2012

 Ahoj holky, takže co bych dneska řekla ? Je mi odpoorně!! Z tý snídaně a i svačiny mi je špatně ještě teď.. Ty polštáře byly totálně odporný!!!! Cítila jsem tam tu odpornou chemii a další hnusy.. Ale já to žrala vesele dál.. Ani nevím jak se mi to padařilo, ale snědla jsme celý balíček, takže to znamená celých 150g, plných odporných hnusů! :/ Je mi špatně ještě teď! :(
Koprovka byla naopak  výborná.. A nachvilku jsem zapomněla, že v sobě nemám ty hnusy.. Ale hned jak jsem dojedla se mi ta hnusná, odporná chuť chemie dostala zpět do pusy..
 Chci jíst zdravě! Cítím se mnohem lépe a není mi na blití jako teď.. Večeře není proto,že bych měla vyčítky.. To sice mám, ale ani ne tak z hubnoucího hlediska, spíš z toho ,že je mi fakt hnusně! :/ Nemám hlad.. 
Na mé debilní náladě se také podepsalo to, že ikdyž bylo dnes tak krásně, tak já 8 hodin seděla u PC a hrála hru..  Cvičit jsem měla v plánu už hned po snídani, ale samozřejmě, že jsem to pořád odkládala a až teď jsem docvičila.. Překvapuje mě, že jsem to vůbec docvičila, jen s tím ,že nějaký cviky v ripped jsem odflákla.. Jelikož mé počáteční nadšení odpadlo a už mě to naprosto nebaví.. Nejradši bych s tím sekla!! Ale nemůžu!...... Věřím, že zítra už bude líp.. Asi mi fakt chybí jen to sluníčko :( 
A rada pro vás ? Nejezte hnusy, zkazí vám to celý den! :D Pfuj!   


Snídaně:polštáře plněné čokoládou + mléko
Svačina: polštáře plněné čokoládou(samotné), topinka nasucho s topinkovou pomazánkou
Oběd: 3 německé bramborovo-houskové knedlíky,koprová omáčka s hovězím masem
Svačina: hroznové víno 
Cvičení : Jillian Michaels 30 Day Shred ( 6/30)
 Cvičení : A6W(4/42)
       Cvičení :Jillian Michaels Ripped In 30 (6/40)
Večeře:nic

7 komentářů:

  1. Určite je lepšie raňajkovať obyčajné vločky, proste prírodné. Bojkotujem tie chemické veci. Kôprová omáčka bola kedysi moja najobľúbenejšia, bože ako som dlho nemala knedľu :D ale teda tá ma fakt neláka...
    Aspoň že si sa hodinku hýbala, mňa by to isté stále dokola tiež nebavilo..

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že vždy lepšie zjesť 150g polštárkov, aj keď je to len zdravo sa tváriaca potravina ako nejakú lacnú čokoláda a navyše to bolo doobeda.

    OdpovědětVymazat
  3. V pohodě ;) Máš ÚŽASNÝ pohyb,takže jsi to spálila a navíc je to pořád lepší než čokoláda,tyčinky,brambůrky apod. Tak si s tím tolik nelam hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lepší 150g polštářků než pytlík brambůrek a třeba twixky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Když mě nějaký pohyb nebaví, najdu si jiný a často ho měním. Chápu, že když jsi už začala s cvičením, který má daný počet dní, tak se ti nechce s ním skončit. Je to na tobě. ;-)
    Jídelníčky budou stále lepší a lepší. Ta hnusná chuť v tobě zůstane a příště se to nestane. Uvidíš. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já to tam mám s arašídovým máslem.. někde cítím arašídy a chce se mi blít :D
    Já to taky střídám, když mě něco nebaví. Je to lepší i pro to tělo, že si nestihne zvyknout a "neotupí" :)

    OdpovědětVymazat